Sonos se pregătește să lanseze un nou produs în curând. Ar fi vorba de prima sa pereche de căști

Scris de | 7 februarie, 2024
Sonos se pregătește să lanseze un nou produs în curând. Ar fi vorba de prima sa pereche de căști

Sonos a anunțat că se pregătește să lanseze și să livreze un nou produs într-o nouă categorie în cel de-al treilea fiscal al lui 2024, adică până în luna octombrie. Vestea a venit chiar de la CEO-ul Patrick Spence, care a menționat într-un comunicat de presă ce anunță veniturile pentru primul sfert fiscal al lui 2024, că Sonos se află „doar la câteva luni distanță de anunțul unui produs foarte așteptat într-o categorie de produse estimată la miliarde de dolari”. Aceasta va fi „prima bornă majoră dintr-un ciclu de producție care se va întinde pe mai mulți ani”.

Anterior, compania anunțase că produsul va fi lansat în cea de-a doua jumătate (fiscală) a anului, astfel că ne putem aștepta ca acesta să fie anunțat oficial în jurul sfârșitului verii. Spence a mai spus și că întreaga companie „este foarte entuziasmată să ajungă aici”, referindu-se la noua categorie de produse. Bineînțeles, Sonos nu se va limita doar la lansarea unei noi perechi de căști în acest an, ci pregătește și alte noutăți, care ar trebui să aducă venituri de aproximativ 100 de milioane de dolari în 2024.

Speculația cu privire la lansarea unor căști Sonos a început de mult timp, existând zvonuri că firma americană ar lucra la acestea de ani buni. În ianuarie 2019, Bloomberg anunța prima oară că se lucrează la căștile Sonos, în timp ce un an mai târziu Protocol atrăgea atenția asupra unor patente pe care compania le avea în acest sens. Ținând cont că Sonos este una dintre puținele companii cu produse premium din zona audio care nu are încă niciun model de căști – true wireless, over-ear sau de orice alt tip, e ușor de presupus că aceasta va fi categoria pe care americanii o au în vizor pentru extindere. Produsele Sonos pe care le-am testat până acum ne-au lăsat impresii foarte bune, deci abia așteptăm (și eu chiar sper) să vedem în sfârșit și o pereche de căști a producătorului.

Etichete: , , , ,

Sursa: Sonos says new product (probably headphones) coming by October