Noutățile anunțate de Blizzard pentru Sezonul 10 din Overwatch 2: Eroii vor fi mult mai ușor de deblocat

Scris de | 21 martie, 2024
Noutățile anunțate de Blizzard pentru Sezonul 10 din Overwatch 2: Eroii vor fi mult mai ușor de deblocat
FOTO via Blizzard

În sfârștit va fi mai ușor să deblochezi eroi în Overwatch 2. Aceasta este o veste importantă, deoarece jucătorii se plâng în mod constant, de mulți ani, despre cât de dificil e să obțină noi personaje. În prezent, pentru a debloca heroes, gamerii plătesc, se luptă, sau îi obțin printr battle pass. Acest lucru se va schimba odată cu sezonul 10, deoarece compania va face noii și vechii eroi disponibili gratuit pentru toți jucătorii.

Acest lucru nu se referă doar la Venture, un nou erou creat pentru sezonul 10, ci și la toți eroii anterior lansați ai jocului, precum Mauga, Illari, Sojourn și Lifeweaver, printre mulți alții. Jucătorii noi vor trebui totuși să termine intro-ul, dar „o dată ce eroii din echipa originală Overwatch au fost deblocați, toți eroii Overwatch 2 vor deveni de asemenea disponibili”.

Acest lucru se va extinde chiar și la eroii viitori. Întreaga echipă de personaje Overwatch 2 va fi jucabilă în toate modurile de joc când începe oficial sezonul 10 în luna aprilie.

Acesta este doar una dintre schimbările care vin în modul în care jocul va gestiona battle pass-ul, după cum a sugerat chiar directorul Aaron Keller. Blizzard va începe, de asemenea, să vândă skinuri mitice care au fost anterior disponibile doar printr battle pass plătit.

În plus, Overwatch Coins, moneda jocului, vor fi mai ușor de câștigat. În prezent, oamenii acumulează monede accesând un battle pass premium, completând provocările săptămânale sau cumpărându-le direct. În sezonul 10, ele vor deveni disponibile în battle pass-ului jocului. Fanii vor putea câștiga până la 600 de Coins pe sezon, în creștere de la 540.

În plus, există și o nouă competiție în joc numită Clash, care a fost anunțată pentru prima dată la Blizzcon-ul de anul trecut. Acest mod team-based PvP prezintă cinci puncte aliniate pe același rând, iar echipa care le capturează pe toate sau atinge scorul maxim câștigă. Se pare că modul full Clash nu va fi lansat și el odată cu sezonul 10, ci mai târziu în acest an și va include două hărți dedicate.

De asemenea, Blizzard a prezentat și planul pentru sezonul 11, care va fi lansat mai târziu în acest an și care va include o nouă hartă Push în Peru, precum și o versiune reconfigurată a hărții Colosseo, care este bazată pe Roma.

Etichete: , , ,

Sursa: Overwatch 2 players won't have to pay or grind through a battle pass to unlock new heroes