World of Warcraft revine în forță cu al zecelea expansion și cu o nouă experiență „clasică”

Scris de | 20 aprilie, 2022
World of Warcraft revine în forță cu al zecelea expansion și cu o nouă experiență „clasică”

World of Warcraft este în mod cert unul dintre jocurile legendare care există în viețile noastre de gameri de mai bine de 15 ani. Deși multă lume i-a cântat prohodul, inclusiv subsemnatul, se pare că Blizzard dă semne că încă mai mișcă și ne aduce un nou trailer pentru expansion-ul Dragonflight, al zecelea din serie. Longevitatea WoW continuă astfel, iar povestea ne poartă spre partea din lore care este despre dragoni. Cool, așa-i?

Însă, ca de obicei, trailerul lansat de Blizzard va fi, probabil, mai reușit decât experiența de joc în sine. Nu că încerc să fiu hater, dar băieții de acolo chiar se pricep extraordinar de bine la a realiza experiențe cinematice care să-ți ridice părul de pe mâini. La prima vizionare, viitorul World of Warcraft sună mai mult bine decât incert, așa cum a fost până de curând, mai ales după toate scandalurile care s-au ținut scai de compania americană. Iată că, deși nu s-a finalizat încă achiziția Activision Blizzard de către Microsoft, unul dintre cele mai celebre titluri de gaming din istorie are un viitor. Cel mai simplu, te las să te uiți la trailerul de mai jos.

Trailer World of Warcraft Dragonflight

Pentru că suntem cu toții de acord că atunci când ai un joc care a reușit contraperformanța de a ajunge de la 10+ milioane de abonați la câteva sute de mii de jucători activi trebuie să arunci niște dragoni, ca să fie bine și nu rău. Iată că Blizzard vine cu ceva fresh, la prima vedere, o parte din poveste care nu a mai reprezentat subiectul niciunui expansion de până acum. Deci da, aici oferim un punct în plus, pentru că au fost multe titluri în trecut care au lăsat senzația puternică de reciclare a zilelor „de glorie” și nimic mai mult.

Iar pentru jucătorii mai vechi, Blizzard a jucat poate cea mai importantă carte din ultimii 10 ani. Incursiunea WoW Classic ajunge la Wrath of the Lich King, cel mai popular expansion al jocului, cel care reprezintă apogeul în materie de gameplay, abonați sau poveste. Iar pe lângă această veste bună, zic eu, Blizz ne aruncă și un trailer în stil propriu, unul care să activeze acea nostalgie inactivă care te va face să arunci iarăși, lunar, cu câte 12 euro.

Trailer World of Warcraft Wrath of the Lich King Classic

Deci, iată că World of Warcraft trăiește, chiar și în 2022. Prezentul relativ sumbru este luminat de o mică rază de speranță că Blizzard nu va repeta din greșelile trecutului și că ne vom putea bucura, iarăși, de unul dintre jocurile care și-au pus amprenta asupra existenței noastre de gameri încă din 2004. Rămâne de văzut dacă socoteala de pe YouTube se va potrivi cu cea din fața PC-ului și dacă WoW mai poate fi ceva mai mult decât o amintire frumoasă a unor vremuri de mult apuse.

Etichete: , , ,