Cum va arăta iPhone 16 Pro în cele două nuanțe noi de culoare pentru anul 2024

Scris de | 27 martie, 2024
Cum va arăta iPhone 16 Pro în cele două nuanțe noi de culoare pentru anul 2024
FOTO via Majin Bu (X)

Cu jumătate de an înainte de lansarea seriei iPhone 16, se pare că știm deja foarte multe despre dispozitivele pe care Apple le pregătește. Știm că sunt așteptate dimensiuni mai mari pe modelele Pro, că Apple dorește să integreze AI în sistemul de operare iOS (și nu numai) și că urmează să primim noi variante de culoare. Dacă anul trecut titanul „natural” și „midnight” au fost culorile vedetă, anul viitor vom avea două culori noi: un gri deschis și un roz.

Apple va adăuga două variante noi de culoare în gama iPhone 16 Pro

Dacă ne uităm la imaginea nouă, publicată de Apple Hub pe rețeaua X, seria iPhone 16 Pro are cam aceleași culori pe care le vedeam în trecut pe serii mai vechi precum iPhone 6s sau iPhone 7. „Negrul Spațial”, care există și acum rămâne în ofertă, alături de versiunea „vanilie”, adică alb. Apar însă două noi culori: un gri metalizat și un roz, care probabil că va fi foarte apreciat de utilizatorii de iPhone, având în vedere popularitatea pe generațiile anterioare.

Aceste modele vor fi construite cu ramă din titan, vor avea, aparent, un buton capacitiv de captură pe laterala din dreapta și sunt așteptate margini mai subțiri între display și ramă. La interior, iPhone 16 Pro și Pro Max vor integra noul procesor Apple A18 Pro, care va fi singurul care integrează un nou procesor neural performant, capabil să ofere acces la capabilitățile AI pregătite pentru iOS 18.

Modelele iPhone 16 și 16 Plus vor primi, în schimb, un procesor A18 „standard”, fără procesor AI dedicat. Acestea vor primi și un nou modul de cameră, în formă de pastilă, cu camerele dispuse vertical, nu în diagonală, precum pe modelele anterioare. Motivul pentru această schimbare ar fi necesitatea de aliniere a camerelor pentru realizarea de capturi video 3D pentru modul Spatial Video de pe Apple Vision Pro.

Primele informații despre integrarea de inteligență artificială pe iPhone o vom primi, cel mai probabil, pe 10 iunie, în cadrul conferinței Apple de la WWDC. Compania a anunțat oficial acest eveniment și l-a descris drept „Absolutely Incredible      ”, folosind inițialele A.I., sugerând că va fi pus un accent mare pe aceste capabilități.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,