„Fantastic Four” are un nou Silver Surfer: Julia Garner

Scris de | 4 aprilie, 2024
„Fantastic Four” are un nou Silver Surfer: Julia Garner

Marvel se află pe o pantă ascendentă din nou, după ani tumultoși, în care filmele sale nu au fost bine primite nici de critici, nici de fani. X-Men ’97 este însă un succes, cel puțin până acum, iar entuziasmul pentru Deadpool 3 pare să fie destul de mare. La acestea se adaugă și mult-așteptatul Fantastic Four, film care în sfârșit va fi produs în întregime de Marvel Studios, nu de cei de la Fox, și care și-a anunțat actorii principali în urmă cu câteva săptămâni. Am mai aflat însă un nume important din distribuție, cel al unui personaj esențial pentru povestea Celor Patru Fantastici – Silver Surfer.

Acesta va fi interpretat de Julia Garner (foto sus), triplă câștigătoare la premiile Emmy pentru rolul lui Ruth în Ozark. Garner o va juca în Fantastic Four pe Shalla-Bal, una dintre variațiile lui Silver Surfer, și soția lui Norrin Radd (cea mai cunoscută variantă a personajului, care a servit ca vestitor al lui Galactus). Asta înseamnă că e foarte posibil ca cel puțin unul dintre antagoniștii principali ai filmului să fie chiar Galactus, devoratorul de planete.

Julia Garner se alătură unei distribuții plină de nume mari. Pedro Pascal îl va interpreta pe Mr. Fantastic, Vanessa Kirby este Sue Storm, Joseph Quinn este Human Torch și Ebon Moss-Bachrach îl va juca pe Ben Grimm, alias The Thing. În scaunul regizorului va sta Matt Shakman (WandaVision), care va adapta un scenariu scris de Josh Friedman, Jeff Kaplan, Eric Pearson și Ian Springer. Producția începe în această vară, iar filmul va fi lansat pe data de 25 iulie 2025.

Etichete: , , , , ,

Sursa: ‘The Fantastic Four’: Julia Garner Joins Marvel Studios Movie As A Shalla-Bal Version Of Silver Surfer