A fost lansat primul trailer pentru X-Men ’97, ca să trezești copilul din tine

Scris de | 16 februarie, 2024
A fost lansat primul trailer pentru X-Men ’97, ca să trezești copilul din tine

În decurs de doar o săptămână, Marvel a reușit să recapete o parte din entuziasmul față de proiectele sale pe care l-a pierdut în ultimii ani. Întâi a venit cu noul trailer pentru Deadpool & Wolverine, lansat în timpul Super Bowl-ului, despre care Disney spune că a bătut recordul pentru cel mai vizionat trailer în primele 24 de ore (deși sunt ceva lucruri de menționat față de acest aspect). Apoi, a anunțat oficial distribuția pentru filmul The Fantastic Four, care va fi, pentru prima oară, realizat cu un control total de Marvel Studios. Prima Familie a Marvel îi va avea pe Pedro Pascal, Vanessa Kirby Joseph Quinn și Ebon Moss-Bachrach în rolurile lui Reed Richards (Mr. Fantastic), Sue Storm (Invisible Woman), Johnny Storm (Human Torch) și Ben Grimm (The Thing).

Iar după aceste două vești, ieri, 15 februarie, Marvel a lansat și trailer-ul pentru X-Men ’97, serialul animat care va continua povestea originalului, lansat în anii ’90 și care se vedea în România pe Fox Kids în anii 2000. Se pare că povestea noului serial începe imediat după finalul celui original, care se încheie cu moartea lui Charles Xavier. Elevii săi încearcă astfel să ducă mai departe moștenirea lăsată de Professor X, cu Cyclops în rolul de lider al echipei, și cu aceiași membri – Storm, Rogue, Wolverine, Jean Grey, Beast, Gambit, Jubilee și Bishop. La finalul trailerului, îl vedem și pe Magneto, care se pare că este moștenitorul a tot ceea ce a lăsat Professorul X în urmă.

X-Men: The Animated Series este probabil cea mai fidelă adaptare a benzilor desenate cu echipa de mutanți a lui Xavier. Animația nouă primește îmbunătățiri serioase din punct de vedere vizual, dar păstrează același aspect și aceleași costume ale personajelor, pe care oricine a văzut serialul le cunoaște deja extrem de bine. De asemenea, câțiva actori vechi își împrumută vocea și pentru noile personaje, precum Cal Dodd (Wolverine) sau Alison Sealy-Smith (Storm).

X-Men ’97 apare pe Disney+ pe 20 martie, și va avea în total 10 episoade. Rămâne de văzut dacă acestea vor fi împărțite – câte unul pe săptămână -, sau dacă vor putea fi văzute toate în aceeași zi.

Etichete: , , , ,