Deadpool 3 are cel mai vizionat trailer din istorie în primele 24 de ore, conform Disney (dar nu e mai popular ca Spider-Man: No Way Home)

Scris de | 15 februarie, 2024
Deadpool 3 are cel mai vizionat trailer din istorie în primele 24 de ore, conform Disney (dar nu e mai popular ca Spider-Man: No Way Home)

Teaser trailer-ul pentru Deadpool 3, care s-a lansat în timpul Super Bowl-ului, ar fi devenit cel mai vizionat din istorie în primele 24 de ore, conform Disney. The Mouse House spune că acesta ar fi atins un total de 365 de milioane de vizualizări, depășind deținătorul anterior al recordului, trailer-ul pentru Spider-Man: No Way Home, cu aproape 10 milioane (355,5 milioane fiind totalul părții a treia cu Tom Holland în rolul Omului-Păianjen).

Recordul acesta vine însă cu ceva mențiuni, destul de importante. În primul rând, faptul că este raportată direct de Disney, care are nevoie disperată de un succes la box-office, după ce ultimii ani au venit cu dezamăgiri crunte, mai ales din partea filmelor Marvel – Guardians of the Galaxy Vol. 3 a fost singurul hit al anului trecut, spre exemplu. Apoi, faptul că Disney raportează vizualizările cumulate, adunate din mai multe surse, lucru care face foarte dificilă verificarea acestor cifre. Spre exemplu, pe YouTube, principalele două clipuri ale trailer-ului, postate pe canalul Marvel și pe cel al lui Ryan Reynolds, au adunat doar 33 de milioane de vizualizări, la momentul scrierii articolului.

De asemenea, faptul că trailer-ul a fost difuzat în timpul Super Bowl-ului aduce un alt semn de întrebare, anume dacă Disney a contorizat și spectatorii care priveau „The Big Game” la acel moment (care nu sunt deloc puțini, 123,7 milioane) – și mai toate indiciile arată că răspunsul este „da”.

Deci nu, Deadpool 3 nu e mai popular decât Spider-Man: No Way Home, oricât de mult și-ar dori Disney să credem asta. Filmul are însă potențialul de a readuce Marvel și Disney pe harta box-office-ului, după un an abisal, în care The Mouse House a fost în top doar la așa-numitele „box office bombs”. Deadpool & Wolverine, așa cum e titlul oficial al filmului, ajunge în cinematografe pe 26 iulie, și îl readuce în rolul principal pe Ryan Reynolds, ajutat de Hugh Jackman, care revine în rolul mutantului cu gheare din adamantium.

Etichete: , , , ,