Surpriză: Spider-Man No Way Home se vede prima data în România pe HBO Max. Ce alte filme Sony vor mai fi disponibile pe noul serviciu de streaming

Scris de | 10 februarie, 2022
Surpriză: Spider-Man No Way Home se vede prima data în România pe HBO Max. Ce alte filme Sony vor mai fi disponibile pe noul serviciu de streaming
Foto via Sony

Sony Pictures Television și WarnerMedia au anunțat astăzi o extindere a acordului de conținut pentru Europa Centrală și de Est, vizând noile titluri Sony Pictures Entertainment (“SPE”) ce vor fi difuzate în exclusivitate pe canalele HBO și vor fi disponibile pe HBO Max în întreaga regiune.

Pe listă se regăsesc cele mai mari și mai așteptate blockbustere, inclusiv „Venom: Let There Be Carnage”, „Ghostbusters: Afterlife”, „Unchartered”, „Morbius” și „Spider-man: No Way Home” – titlu care în decembrie a obținut încasări de 1.7 miliarde de dolari la nivel global la lansare, fiind a treia cea mai mare deschidere de box office din istorie.

Sunt incluse, de asemenea, titluri care s-au bucurat de aprecierea criticilor, precum „Happiest Season”, „The Broken Hearts Gallery”, „Monster Hunter” și „The Father”, alături de o mulțime de filme ce fac parte din unele dintre cele mai populare francize SPE, printre care: seria „Hotel Transylvania”, „Peter Rabbit” și „Peter Rabbit 2: The Runaway”, „Spider-Man: Homecoming”, „Spider-Man: Into the Spider-Verse”, „Amazing Spider-Man 1 & 2” și „Jumanji: Welcome to the Jungle”.

Acordul de filme și seriale de televiziune cuprinde teritoriile din Europa Centrală de Est, aducând astfel aceste titluri SPE în Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria, Moldova, Slovenia, Croația, Serbia, Muntenegru, Bosnia și Herțegovina, Macedonia de Nord. HBO Max înlocuiește HBO GO pe 8 martie.

Etichete: , , , , ,