One True Singer: HBO Max a anunțat primul talent show produs în România

Scris de | 23 februarie, 2022
One True Singer: HBO Max a anunțat primul talent show produs în România

Pe 1 aprilie va fi lansat One True Singer, primul talent show produs de Max Originals în România și realizat de Global Records.

Show-ul îmbină producția de tip reality-show cu cea de talent-show și va pune sub lumina reflectoarelor tineri artiști care vor demonstra că au tot ce le trebuie pentru a deveni următorul megastar al României.

Concurenții vor trece prin multe provocări pentru a-și demonstra calitățile vocale, abilitățile de compoziție, anduranța fizică și mentală, talentul de interpretare live și multe altele. Pe parcursul concursului, juriul va avea sarcina de a elimina treptat concurenții, până când îl vor descoperi pe One True Singer, persoana care va depăși cu succes toate probele, va evolua și va reuși să devină demn de marele premiu, un contract muzical în valoare de 50 de mii de euro, la care se adaugă încă 50 de mii de euro direct în cont.

One True Singer este primul reality show de talente, în cadrul căruia cele mai mari nume ale industriei muzicale și-au propus să arate toate calitățile necesare unui adevărat star.

Show-ul este creat în colaborare cu Global Records, casă de discuri independentă care oferă servicii muzicale complete, de la producerea și înregistrarea albumelor, până la lansarea și promovarea artiștilor, la nivel internațional. Noul format reproduce călătoria a unei case de discuri pentru a găsi artistul care are totul, un artist desăvârșit: o voce grozavă, voința de fier, abilitatea de a compune o melodie sau aceea de a fi un bun dansator, disponibilitatea de a învăța.

OTS este o ocazie cu adevărat unică pentru noi. Un talent show original, conceptualizat de Global Records, producători cu acte-n regulă de hituri și staruri. Mai mult decât muzica în sine, ce ne-a atras la acest produs a fost autenticitatea lui. Ne-a fost clar că producătorii de la Global Records au toate datele pentru a face un show de succes.

One True Singer este o competiție. Dar este în același timp mult mai mult – este o privire rară în culise și expune multiplele talente și abilitați de care orice tânăr talentat are nevoie ca să devină cu adevărat un artist complet. Iar tinerii cu care pornim la drum sunt impresionanți! Abia aștept să îi cunoașteți!”  a declarat Johnathan Young, VP Original Productions, HBO.

Reality show-ul de talente, One True Singer, o producție Max Originals, va fi lansat pe data de 1 aprilie 2022, pe platforma de streaming HBO Max.

Etichete: , , ,