Lista completă cu TOATE trailerele de la Super Bowl LVIII

Scris de | 12 februarie, 2024
Lista completă cu TOATE trailerele de la Super Bowl LVIII

Super Bowl LVIII i-a pus față în față pe Kansas City Chiefs și San Francisco 49ers, într-un meci câștigat de primii cu scorul de 25 la 22. Pentru mulți, ziua Super Bowl-ului nu se rezumă însă doar la numitul „big game”, fiind de asemenea considerată cea mai importantă zi din advertising, cu reclame la fel și fel de produse și companii, fiecare încercând să lase o impresie puternică în rândul telespectatorilor. Este însă un moment extrem de prielnic și pentru filmele care urmează să se lanseze în următoarele luni, astfel că avem parte mereu de o mulțime de trailere. Mai jos, am alcătuit lista cu toate trailerele și TV spot-urile care au putut fi văzute de-a lungul Super Bowl LVIII.

Deadpool Wolverine (lansare pe 26 iulie)

Deadpool Wolverine este poate ultima șansă pe care o mai are MCU de a (re)deveni relevant în ochii multor privitori. Filmul care îl readuce pe Hugh Jackman în rolul celebrului X-Man, Wolverine, se lansează pe 26 iulie și teaser-ul ne oferă o foarte scurtă privire la Jackman în noul său costum, care este cel legendar, galben cu albastru, pe care orice fan al benzilor desenate îl cunoaște.

Twisters (19 iulie)

A cerut cineva filmul acesta? Nu. Arată ca un disaster movie care ar putea fi în egală măsură teribil și fun? Da.

Kingdom of the Planet of the Apes (10 mai)

Dacă ai citit articolul cu filmele pe care abia aștept să le văd în 2024, știi deja cât de mari sunt speranțele mele cu privire la Kingdom of the Planet of the Apes. Ador franciza asta, mi se pare că este cea mai bună trilogie de la Lord of the Rings încoace și abia aștept să vină 10 mai.

Wicked: Part 1 (noiembrie 2024)

The Fall Guy (3 mai)

A Quiet Place: Day One (28 iunie)

Despicable Me 4 (3 iulie)

Kung Fu Panda 4 (8 martie)

Monkey Man (5 aprilie)

IF (17 mai)

Inside Out 2 (14 iunie)

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,