Orange introduce noi pachete tarifare pentru roaming, avantajoase pentru cei care călătoresc în afara Uniunii Europene

Scris de | 9 aprilie, 2024
Orange introduce noi pachete tarifare pentru roaming, avantajoase pentru cei care călătoresc în afara Uniunii Europene

Orange România lansează o nouă gamă de oferte pentru roaming în afara Spațiului Economic European (SEE) începând cu data de 9 aprilie. Noua structură tarifară elimină tarifarea per unitate și oferă opțiuni cu valabilitate de 24 de ore sau 15 zile.

Oferta cu valabilitate de 24 de ore este una dintre noutățile introduse, activându-se automat la ieșirea din SEE, în momentul utilizării primului serviciu de voce sau date. Astfel, la prima sesiune de internet în roaming în afara SEE, se activează automat un pachet cu până la 2GB și prețuri începând de la 4€. Similar, la primul apel primit sau efectuat sau la primul SMS trimis, se activează automat un pachet cu 10 minute sau SMS-uri incluse și cu prețuri începând de la 2€.

Pentru clienții care petrec mai multe zile în afara SEE și doresc resurse suplimentare pentru o perioadă mai lungă, Orange oferă opțiuni valabile pentru 15 zile. Acestea includ până la 10GB de trafic internet și minute/SMS la prețuri începând de la 20€, tarife semnificativ mai avantajoase față de opțiunile anterioare.

De exemplu, pentru cei ce călătoresc în Turcia sau Emiratele Arabe Unite, un pachet de 2GB de trafic internet costă acum 4€, iar un pachet cu 10 minute/SMS către România costă 2€. În Japonia, un pachet de 2GB de trafic internet este 10€, iar un pachet cu 10 minute de apel către România costă 4€.

Etichete: , , , ,