Bolt permite acum programarea curselor cu până la 90 de zile în avans

Scris de | 17 aprilie, 2024
Bolt permite acum programarea curselor cu până la 90 de zile în avans

Bolt anunță că le permite acum utilizatorilor să programeze o cursă cu până la 90 de zile în avans, o extindere a fereastrei de rezervare de la 72 de ore. Compania a lansat funcția de Curse Programate în România în 2023, iar de atunci numărul de rezervări s-a dublat de la trimestru la trimestru.

Adrian Zodie, Interim Country Manager, Bolt România, a declarat: „Încă de la momentul în care am introdus această funcție, am observat o cerere extraordinară pentru cursele programate, mai ales din partea celor care vor să-și planifice ziua în avans, pentru a ajunge la o oră prestabilită la birou, la întâlniri de business sau la aeroport. Prin extinderea ferestrei de rezervare de la 72 de ore la 90 de zile, sperăm să vedem o continuare a acestui trend.”

Pentru călătoriile urbane, cei care folosesc Bolt își pot planifica mai bine deplasările de business, drumurile făcute la ocazii speciale, evenimente, aeroporturi, gări și stații de autobuz. De asemenea, atunci când se pregătesc pentru zboruri internaționale, pot rezerva o mașină Bolt până la aeroport sau de la aeroport (în Lisabona și Berlin) la destinația finală din acel oraș, totul cu până la 90 de zile înainte de călătorie.

Funcția de Curse programate ajută și angajații companiilor care folosesc serviciul Bolt Business să rezerve curse, atât pentru ei, cât și pentru partenerii cu care colaborează. Acest lucru permite păstrarea unui orar strict, care îi ajută să evite întârzierile și să economisească timp. În plus, angajații din industria de turism pot aranja în avans transportul pentru oaspeții lor, cum ar fi preluarea de la aeroport.

Etichete: , , ,