Bolt Food ajunge în Craiova

Scris de | 19 februarie, 2024
Bolt Food ajunge în Craiova

Bolt anunță lansarea Bolt Food, platforma de livrare de mâncare, în Craiova, care ajunge al șaselea oraș în care Bolt Food este disponibil – după București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța și Timișoara – Bolt fiind deja prezent aici cu serviciile de transport la cerere, încă din 2021. 

Burger KingNoodle PackCraftThe Temple BarProper Pizza & Pasta și Pho Chanh sunt numai câteva dintre restaurantele partenere, iar lista acestora va fi actualizată permanent în următoarele săptămâni și luni. De asemenea, zona de livrare va fi extinsă, în urma feedback-ului primit de la utilizatori și a numărului de comenzi. 

În primele săptămâni de la lansare, utilizatorii Bolt Food din Craiova se vor bucura de oferte exclusive, printre care se numără livrarea gratuită pe o rază de 3 km de la locul comenzii sau discount-uri de până la 20% pentru toate produsele din meniu. Aceste oferte speciale vor fi comunicate direct în aplicația Bolt Food și se vor derula pe perioade de timp limitate. Conform datelor înregistrate până în martie 2023, restaurantele care au ales să se înscrie în platforma Bolt Food și-au crescut business-ul de la an la an cu până la 50%. 

Pentru a folosi Bolt Food, utilizatorii trebuie să descarce aplicația din App Store, Google Play sau HUAWEI AppGallery, unde pot vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare, iar pentru a plăti, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicație. De asemenea utilizatorii pot oferi bacșișuri direct în aplicația Bolt Food. Bolt oferă partenerilor curieri flexibilitatea de a livra când doresc, folosind un mijloc de transport convenabil, fie că este vorba de bicicletă, mașină sau scuter. 

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,