Nokia, Heineken și o casă de modă din Boston lansează un telefon cu clapă care nu face nimic special

Scris de | 17 aprilie, 2024
Nokia, Heineken și o casă de modă din Boston lansează un telefon cu clapă care nu face nimic special
FOTO via Heineken

HMD, producătorul telefoanelor Nokia, Heineken și casa de modă stradală Bodega s-au asociat pentru a crea un telefon cu clapă, transparent, cu stickere holografice care este „făcut ca să te transporte înapoi în timp”.

Boring Phone emană toate felurile de vibrații de anii ’90. Este practic lipsit de cine știe ce funcții și la fel de simplu cum erau telefoanele pe vremuri. Are un ecran QVGA de 2,8 inci la interior și un ecran secundar de 1,77 inci pe clapă. Ca să fie totul și mai clar, acesta nu este un flip phone pliabil. Este un telefon cu clapă de tip vechi, care vine la pachet cu o tastatură fizică.

FOTO via Heineken

Desigur, ne putem aștepta la fotografii extrem de pixelate cu camera de 0,3MP. Avem și un jack pentru căști de 3,5 mm, iar pentru conectivitate, Boring Phone suportă 2G, 3G și 4G. Cu toate acestea, nu e cazul să te aștepți la niciun fel de funcții cu conexiune la internet.

Boring Phone se concentrează exclusiv pe funcțiile esențiale cum ar fi efectuarea și primirea de apeluri și trimiterea de mesaje text. Vei putea juca și Snake datorită implicării HMD și Nokia. În schimb, dacă sperai să poți cumpăra Boring Phone doar pentru amuzament sau din nostalgie veștile proaste sunt că nu vei putea s-o faci.

Telefonul va fi prezentat la Milan Design Week pe 18 aprilie. Un număr extrem de limitat de unități vor fi distribuite ca premii, și asta doar în anumite țări.

Etichete: , , , , ,

Sursa: The Boring Phone is a with a transparent flip phone that takes me back to my childhood