VIDEO Avem parte de trei ore de gameplay cu Hades 2

Scris de | 19 aprilie, 2024
VIDEO Avem parte de trei ore de gameplay cu Hades 2
FOTO via Supergiant Games

Supergiant Games a oferit recent fanilor jocului Hades o privire detaliată asupra continuării. Dezvoltatorul a organizat un stream video de trei ore în care a prezentat gameplay-ul lui Hades II, noile funcții și mecanici, precum și noile designuri pentru personajele bazate pe zeii din mitologia greacă.

Directorul creativ al Supergiant, Greg Kasavin, și directorul de studio Amir Rao au demonstrat live abilitățile noului protagonist al jocului, Melinoë. În timp ce ea este sora lui Zagreus, protagonistul din primul titlu al seriei, Hades II este o continuare directă a originalului. Kasavin și Rao au mai spus că nu e necesar ca gamerii să fi jucat primul joc sau să cunoască prea multe detalii despre mitologia greacă pentru a se bucura de sequel.

Melinoë este vrăjitoare și asasină, care este pricepută cu staff-ul ei și poate folosi magia, și are un stil de combat destul de diferit de cel al lui Zagreus, așa cum au arătat și imaginile de gameplay. Kasavin și Roe ne-au arătat, de asemenea, noi zei precum Apollo, zei care au apărut și în prima parte, Afrodita și Demetra, dar și resurse noi și medii diverse în joc. E de menționat și că cei doi au jucat versiunea beta a lui Hades II, ceea ce înseamnă că multe dintre elementele pe care le-am văzut ar mai putea trece prin unele modificări înainte de lansarea produsului final.

Dezvoltatorul speră să remedieze rapid orice probleme pe care beta testerii le-ar găsi, astfel încât jocul să poată intra în early access, ceea ce se poate întâmpla chiar în această primăvară.

Etichete: , , ,

Sursa: Supergiant shows off Hades II's gameplay and new god designs