Bitdefender anunță Bitdefender Voyager Ventures, un fond de investiții pentru startup-uri

Scris de | 24 aprilie, 2024
Bitdefender anunță Bitdefender Voyager Ventures, un fond de investiții pentru startup-uri

Bitdefender lansează Bitdefender Voyager Ventures (BVV), un nou fond de investiții orientat către susținerea și promovarea noii generații de startup-uri specializate în securitate cibernetică, analiza datelor, automatizare și inteligență artificială (AI). BVV este o inițiativă cu acoperire globală, cu un accent deosebit pe Europa, și vizează investiții în etapele incipiente, de la seed la Series A, acționând ca investitor principal sau co-investitor.

Bitdefender Voyager Ventures vrea să ofere mai mult decât simple resurse financiare startup-urilor. Programul BVV le va furniza de asemenea sprijin strategic și operațional pentru a facilita lansarea pe piață și accelerarea creșterii lor. Printre acestea se numără accesul la expertiza Bitdefender în industrie, strategii eficiente de intrare pe piață, tehnologii complementare și la vasta rețea de parteneri de afaceri globali ai companiei. Asta se traduce în peste 20.000 de parteneri și milioane de clienți în mai mult de 170 de țări.

„Într-o perioadă marcată de progrese rapide și de noi provocări în domeniul securității cibernetice, Bitdefender Voyager Ventures reprezintă angajamentul ferm al companiei noastre de a inova și de a sprijini talentul antreprenorial de excepție în Europa și în întreaga lume. Experiența noastră solidă în construirea unei afaceri globale de lider în securitate cibernetică ne oferă o poziție unică de a ajuta fondatorii startupurilor să dezvolte noul val de soluții inovatoare și să le aducă pe piață”, spune Florin Talpeș, cofondator și CEO al Bitdefender.

Prin concentrarea investițiilor pe startup-uri din domeniile securității cibernetice, analizei datelor, automatizării și AI, compania își propune să colaboreze cu echipe ambițioase și pasionate de dezvoltarea de soluții inovatoare. Mai multe informații despre felul în care funcționează Bitdefender Voyager Ventures se găsesc aici.

Etichete: , , , ,