Flanco Smart Discounter deschide încă două magazine și vine cu noi oferte pentru clienți

Scris de | 25 aprilie, 2024
Flanco Smart Discounter deschide încă două magazine și vine cu noi oferte pentru clienți

Flanco Smart Discounter a inaugurat două noi magazine: unul în București, la Vitantis, și celălalt în Pitești, la Argeș Mall. Acest lucru marchează tranziția retailerului către primul lanț de magazine Smart Discounter electro-IT din România.

Flanco Smart Discounter Vitantis, situat în parcul comercial cu același nume, la etajul 1, s-a deschis pe 19 aprilie. Astfel, retailerul își extinde prezența în capitală, ajungând la 11 locații. Noul magazin din Pitești, inaugurat astăzi, 25 aprilie, se află în Argeș Mall, cel mai nou centru comercial din județ, fiind al patrulea magazin al retailerului în acest oraș.

Oferta magazinelor include o gamă diversificată de produse tehnologice, precum și articole de uz zilnic, cum ar fi cafea și detergent. Pentru a marca deschiderea, retailerul a pregătit oferte speciale și reduceri atractive, precum Discounturi de o Zi sau Discounturi de Weekend.

Planul retailerului pentru anul acesta include un proces de rebranding pentru 10 dintre cele mai importante magazine, cu intenția de a extinde acest proces la alte 70 de locații în 2025, și completând transformarea pentru toate magazinele până în 2026.

Flanco Smart Discounter Vitantis funcționează de luni până duminică, între orele 10:00 și 20:00, la adresa Șoseaua Vitan-Bârzești 7A. Flanco Smart Discounter Argeș Mall este deschis între orele 10:00 și 22:00, tot de luni până duminică, la adresa Strada Tudor Vladimirescu 37.

Etichete: , ,