WhatsApp va introduce două noi funcții extrem de utile

Scris de | 9 mai, 2024
WhatsApp va introduce două noi funcții extrem de utile
foto via @androidauthority.com

WhatsApp a introdus apelurile vocale pe platforma sa în urmă cu aproape un deceniu. Asta a fost o mișcare importantă, deoarece a însemnat că milioane de persoane care foloseau deja WhatsApp nu mai aveau nevoie de o altă aplicație sau serviciu pentru a-și suna persoanele dragi.

Astăzi, apelurile vocale sunt peste tot prezente în aplicațiile de mesagerie, dar asta nu înseamnă că dezvoltatorii nu pot face schimbări pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. WhatsApp testează acum o bară de aplicații reproiectată pentru apelurile vocale.

Această bară updatată apare atunci când ieși din ecranul principal al apelului, fiind disponibilă în versiunea beta pentru Android v2.24.10.18. În loc să afișeze doar durata apelului în bara de sus, acest design actualizat adaugă un buton de mute/unmute și un buton pentru a încheia apelul.

În forma sa actuală, sarcini comune precum încheierea unui apel WhatsApp în desfășurare necesită ca utilizatorii să revină la ecranul principal al apelului. Deci, să ai aceste două butoane în bara de sus a aplicației este cu siguranță util, în special atunci când ești în afara aplicației și faci altceva pe telefon în timpul apelului.

Etichete: , ,

Sursa: WhatsApp is prepping a cool new design upgrade for voice calls