Activezi si castigi: Premii de jumatate de milion de euro printr-o noua promotie Cosmote

Scris de | 13 martie, 2012
Activezi si castigi: Premii de jumatate de milion de euro printr-o noua promotie Cosmote

Cei de la Cosmote au dat startul unei noi campanii care are ca scop promovarea noii opţiuni MINI, campanie care constă în acodarea de premii zilnice a căror valoare totală depăşeşte jumătate de milion de euro.

Tot ceea ce au de făcut utilizatorii pentru a participa la campania promoţională „Activezi şi câştigi!” este să activeze opţiunea MINI fie prin trimiterea unui mesaj fără text la numărul scurt 2012, fie prin alte mijloace. Odată ce utilizatorul a activat opţiunea MINI, are şanse de a câştiga premiile pe care COSMOTE România le oferă în cursul campaniei de 50 de zile.

Valoarea netă totală a premiilor promoţiei depăşeşte 560.000 de euro. Premiile zilnice pot valora până la 10.000 de euro (de luni până duminică). Dacă un client participă la extragerea zilnică pentru un premiu după ce îşi activează extraopţiunea MINI şi este declarat câştigător/câştigătoare, premiul care poate fi câştigat la extragere este în valoare de 400 de euro. În plus, în cazul în care sunt activate mai multe opţiuni MINI în decursul unei perioade de o oră de la prima activare din ziua respectivă, valoarea adusă de fiecare activare de opţiune MINI la premiul ce poate fi câştigat se dublează: 800 de euro în loc de 400.

Opţiunea MINI aduce atât abonaţilor, cât şi utilizatorilor de cartele preplătite 50 de minute în reţea şi 50 de SMS-uri în reţea, precum şi 15 MB de trafic de internet mobil, beneficiile fiind disponibile timp de două zile de la momentul activării.

Valoarea unei opţiuni MINI este de 0,99 euro (TVA inclus).

Regulamentul complet şi detalii legate de concurs sunt disponibile pe www.cosmote.ro.

Etichete: , , ,