Internet Fiber Power de la UPC, cu viteze de până la 100 Mbps

Scris de | 7 iulie, 2010
Internet Fiber Power de la UPC,  cu viteze de până la 100 Mbps

UPC promite cea mai mare viteză de Internet prin cablu disponibilă clienţilor de afaceri în cadrul unor pachete de servicii cu până la 28% mai avantajoase ca preţ.

Clienţii UPC Business beneficiază acum de serviciul de Internet Business Fiber Power în cadrul unor pachete de soluţii de comunicaţii flexibile şi de încredere, la preţuri cu până la 28% mai mici faţă de oferte şi viteze similare de pe piaţă. UPC Business Fiber Power oferă clienţilor de afaceri din segmentul întreprinderilor mici şi mijlocii viteze de acces la Internet de până la 100 Mbps la preţuri accesibile. Noul serviciu este disponibil prin intermediul celei mai performante platforme de Internet, Eurodocsis 3.0.

La achiziţionarea unui astfel de pachet (Internet+telefonie), pentru contractele semnate pe 2 ani, clienţii pot beneficia, între altele, de până la 600 de minute gratuite de convorbiri în reţele naţionale fixe, convorbiri nelimitate în reţeaua UPC, licenţă gratuită antivirus Smartguard, gãzduire spaţiu web 500 Mbps şi 20 adrese e-mail şi acces gratuit la serviciul analog de televiziune.

Serviciul de Internet pentru clienţii de afaceri este disponibil în cadrul a patru tipuri de abonamente, cu viteze de download de la 12 la 100 Mbps. Lansarea serviciului Business Fiber Power este însoţită de o promoţie specială: 6 luni abonament gratuit la contractele semnate pe 2 ani şi 3 luni abonament gratuit pentru contractele pe un an.

Vitezele de 50 Mbps şi 100 Mbps pentru clienţii de afaceri sunt disponibile în acest moment în 12 oraşe: Bucureşti, Cluj-Napoca, Ploieşti, Timişoara, Roman, Galaţi, Focşani, Deva, Brăila, Bacău, Buzău şi Curtea de Argeş.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,