Podium pentru România la Networking Academy Games

Scris de | 7 iulie, 2010
Podium pentru România la Networking Academy Games

Echipa de liceeni care a reprezentat România la competiţia “Networking Academy Games” din Debrecen, Ungaria, a ocupat locul al treilea la categoria HS3 (HighSchool 3), iar un membru al echipei de studenţi a ocupat locul al doilea la categoria UNI.

Cisco Networking Academy anunţă că echipele de liceeni şi studenţi care au reprezentat România la concursul Networking Academy Games au ocupat locuri de cinste pe podium.

Concursul, desfăşurat la Debrecen în perioada 24-25 iunie 2010 şi aflat la cea de-a 5 –a ediţie internaţională, a reunit concurenţi din 6 ţări (Bulgaria, Cehia, Romania, Slovacia, Ucraina şi Ungaria). La ambele categorii, concursul a constat în rezolvarea unui test teoretic şi a unei probe practice în care concurenţii au avut de configurat echipamente de reţea.

La categoria HS3 (Highschool 3), echipa compusă din Teodor Chirică (C.N.I. „Tudor Vianu” – Bucureşti), Robert Dolca (C.N. „Aurel Vlaicu” – Orăştie) şi Cătălin Vasile (C.N.”I.L. Caragiale” – Bucureşti), coordonată de prof. Daniel Popa de la Colegiul Naţional „Aurel Vlaicu” din Orăştie a obţinut locul 3. Echipa a fost selecţionată în urma etapei naţionale a concursului AcadNet (www.acadnet.ro) organizată de Universitatea Politehnică Bucureşti şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

La categoria UNI (universitar), România a fost reprezentată de 2 studenţi ai Universităţii Politehnice Bucureşti: Alexandru Juncu şi Bogdan Doinea, Bogdan obţinând locul al 2-lea.

Participarea elevilor români la Networking Academy Games, Debrecen s-a făcut cu sprijinul financiar al Frontal Communication.

Etichete: , , , , , , , , , , , ,