Oracle anunţă Identity Management 11g

Scris de | 27 iulie, 2010
Oracle anunţă Identity Management 11g

Pentru a ajuta organizaţiile să simplifice securitatea aplicaţiilor, Oracle a anunţat disponibilitatea Oracle Identity Management 11g – setul complet, integrat şi deschis de componente de construite pe o platformă comună şi dezvoltate pentru a oferi o integrare puternică atât în cadrul, cât şi în exteriorul soluţiei prin intermediul unei serii de componente comune.

Fiind prima arhitectură de securitate orientată pe servicii din domeniu, Oracle Identity Management 11g oferă dezvoltatorilor servicii partajate pentru administrarea identităţii, gestiunea parolelor, autentificare şi autorizare cu grad înalt de siguranţă, fluxuri de lucru şi auditare, simplificând radical securitatea aplicaţiilor.

Această arhitectură bazată pe servicii este de asemenea proiectată să se extindă în mod natural către medii bazate pe cloud computing, oferind un singur punct de control pentru aplicaţii şi sisteme găzduite local sau în afara organizaţiei.

Oracle Identity Management 11g, componentă a Oracle Fusion Middleware 11g, oferă funcţii avansate pentru o conformitate inteligentă cu standardele bazată pe analiza identităţii pentru a oferi o imagine completă a stării de fapt în privinţa securităţii şi a conformităţii, care va mări gradul de conformitate, va îmbunătăţi transparenţa şi va aborda riscul în mod pro-activ.

Întreaga linie de produse Oracle Identity Management 11g este optimizată pentru a susţine nevoile în evoluţie ale companiilor moderne, cum este cloud computing-ul, prin intermediul unui set de funcţii de gestiune a identităţii unificat, sigur şi uşor de implementat.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,