Echipamentele şi consumabilele Toshiba recunoscute pentru calitate de BERTL şi BLI

Scris de | 29 iulie, 2010
Echipamentele şi consumabilele Toshiba recunoscute pentru calitate de  BERTL şi BLI

Docentris, membră a grupului SCOP, distribuitor autorizat pentru gama de echipamente de tipărire TOSHIBA, anunţă acordarea premiului BERTL pentru calitatea excepţională a seriei de echipamente monocrom e-STUDIO242.

BERTL a conferit două distincţii seriei monocrome de la Toshiba: premiul pentru cel mai bun preţ la secţiunea echipamente monocrom cu viteze între 18 şi 25 pagini pe minut şi calificativul de 4,5 stele de excepţie.

Distinsă cu 4,5 stele de excepţie, gama de echipamente Toshiba e-STUDIO182/212/242, s-a remarcat prin fiabilitatea, calitatea imaginii, productivitatea, uşurinţa în folosire, costul de întreţinere, fiind ideală pentru companiile mici şi medii.

“Premiile conferite indică încă o dată calitatea echipamentelor promovate de Docentris. Uşor de utilizat şi de administrat, seria de echipamente e-STUDIO242 se remarcă printr-o calitate a imaginii de excepţie şi sunt ideale pentru serii mici de documente alb-negru create in-house. Specialiştii Docentris oferă suport şi asistenţă tehnică în Bucureşti, cât şi în ţară, pentru fiecare echipament din gamă”. – a declarat Radu Ionescu, Director de Vânzări, Docentris.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , ,