Belkin, colecţia de toamnă

Scris de | 20 august, 2010
Belkin, colecţia de toamnă

Noua gamă de genţi elegante şi practice pentru laptop-uri de la Belkin are ceva de oferit pentru toată lumea. Indiferent că vă plac rucsacurile sau sunteţi adeptul genţilor de tip mesager, noua linie cuprinde genţi cu dimensiuni cuprinse între 12 şi 18 inchi şi o gamă interesantă de stiluri şi culori potrivite pentru toamnă.

Pentru iubitorii de netbookuri, noua gamă de la Belkin include genţile de mână Pace sau cele de umăr Dash verticale, de tip mesager, realizate dintr-o ţesătură elegantă, rezistentă, impermeabilă, oferind o protecţie excelentă şi foarte mult spaţiu de stocare suplimentar pentru acele accesorii esenţiale.

Pentru entuziaştii Apple, genţile Move Toploader cu dimensiuni de 13,3 sau 15 inchi oferă tot spaţiul de stocare necesar, un sistem util de prindere pe cărucioarele de bagaje şi, bineînţeles, o protecţie excelentă pentru computerul Apple. Dacă preferaţi genţile de tip mesager, Move Messenger oferă aceleaşi caracteristici superioare, însă cu confortul suplimentar al unei curele de umăr căptuşite pentru o purtare comodă şi cu un buzunar la îndemână, prevăzut cu fermoar, pentru păstrarea biletului de avion.

Destinate computerelor portabile de 16 inchi, noile genţi Dash Messenger şi Backpack sunt uşoare, elegante şi impermeabile, oferind toate buzunarele de stocare de care aţi putea avea nevoie, inclusiv un iscusit compartiment secret de stocare şi un buzunar securizat cu fermoar pentru biletul de avion.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,