Telefonul LG Pop câştigă un premiu EISA

Scris de | 20 august, 2010
Telefonul LG Pop câştigă un premiu EISA

LG obţine premiul EISA pentru telefonul ecologic al anului, cu modelul LG GD510 “Pop”.

Premiile EISA sunt extrem de importante şi recunoscute în întreaga lume datorită juriului format din redactorii şefi ai publicaţiilor ce fac parte din asociaţie, care realizează clasamentul în funcţie de testările de produse, analizele şi comparaţiile pe care le fac ei înşişi.

Compania este mândră să anunţe că este al doilea an consecutiv în care obţine premii pentru cel mai bun televizor LCD al anului şi pentru telefonul ecologic al anului.

” Suntem încântaţi că am primit aceste premii de la EISA, mai ales că am obţinut pentru a doua oară consecutiv premiile pentru telefonul ecologic şi pentru cel mai bun televizor LCD. Câştigarea acestor premii dovedeşte angajamentul pe care LG şi l-a luat faţă de consumatorii săi de a oferi produse de înaltă calitate, concepute pentru a imbina performanţa superioară cu un consum redus de energie, respectând astfel strategia de mediu pe care ne-am propus-o”, a declarat Dr. Woo Paik, Preşedinte şi Chief Technology Officer al LG Electronics.

Având în vedere că este unul dintre telefoanele cu cele mai reduse dimensiuni şi ecran complet tactil de 3 inci, cu interfaţa extrem de uşor de utilizat, browser web şi acces rapid la reţele de socializare alături de alte funcţii, nu este de mirare că modelul LG Pop(LG GD510) s-a dovedit a fi un bestseller LG. Juriul EISA a decis că acesta merită să câştige “datorită dimensiunii şi greutăţii reduse, carcasei eficiente ca dimensiune şi a consumului redus de energie. Referitor la utilizarea materialelor precum aur, paladiu, cupru şi argint, compania Sims Recycling susţine că LG Pop (LG GD510) îşi depăşeşte competitorii cu uşurinţă. Evident, nu trebuie făcut niciun compromis în ceea ce priveşte frumuseţea şi inteligenţa atunci când se creează un produs ecologic.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,