Mini expoziţie IT la pavilionul României de la Shanghai

Scris de | 31 august, 2010
Mini expoziţie IT la pavilionul României de la Shanghai

Pavilionul României la EXPO 2010 Shanghai va găzdui în perioada 30 august – 5 septembrie 2010 o miniexpoziţie de produse IT.

Opt firme româneşti de produse şi tehnică IT – 3 S Computers&Communication, Bit Bussiness Consulting, BLUE POINT IT SOLUTIONS, INCRYS Computers, FEPER, MAT SOFT TECHNOLOGY, Online Services Romania, RomSoft – reunite sub sloganul „Romania – Creative talent. Technical excellence”, vor prezenta potenţialilor parteneri chinezi oferta de servicii şi produse româneşti din domeniul IT.

În context, reprezentanţii firmelor româneşti participante vor avea o serie de întâlniri cu exponenţi ai pieţei de profil din China. Prima acţiune de acest gen va avea loc marţi, 31 august 2010, când se va derula în cadrul Pavilionului României un seminar tematic la care sunt invitaţi să participe oameni de afaceri chinezi, recunoscuţi pe piaţa internaţională în domeniul IT.

„Credem că România poate fi considerată un partener serios de afaceri în domeniul IT pentru companiile chineze, bazându-ne pe o tradiţie de succes a parteneriatului între România şi China şi pe poziţia geografică strategică a României – poartă de intrare pe piaţa comercială europeană şi nu numai. Suntem convinşi că investitorii chinezi vor găsi numeroase nişe de cooperare cu companii româneşti în beneficiul ambelor părţi” a declarat Alexandru Borcea, preşedintele Asociaţiei Române pentru Industria Electronică şi Software (ARIES).

Mini expoziţia de tehnică IT Shanghai este cea de-a cincea expoziţie tematică din cadrul Pavilionului României, înscriindu-se în activităţile de promovare a produselor şi serviciilor româneşti pe piaţa chineză, dezvoltare a relaţiilor economice bilaterale şi identificare a unor soluții viabile pentru reducerea deficitului balanţei comerciale.

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,