Michal Golebiewski, noul BMO al Microsoft România

Scris de | 3 septembrie, 2010
Michal Golebiewski, noul BMO al Microsoft România

Microsoft România anunţă numirea lui Michal Golebiewski în funcţia de Business, Marketing and Operations (BMO) Lead începând cu 1 septembrie 2010.

Procesul de selecție al noului BMO Lead este finalizat la câteva luni după anunțul de retragere al lui Dan Bulucea din luna martie 2010.

„Sunt încântat de venirea în România și ocuparea acestei poziții. Este o oportunitate pentru mine de a utiliza experiențele câștigate în cei 14 ani petrecuți în Microsoft pentru a conduce filiala din România într-o nouă etapă de excelență în business, marketing și operațiuni, în parteneriat cu managementul și angajații Microsoft România”, a declarat Golebiewski.

Michal și-a început cariera în Microsoft acum 14 ani și a ocupat mai multe poziții în marketing (Product Manager pentru Microsoft Office și Microsoft Windows), comunicare (PR Manager and Marketing Communications Lead) și operațiuni. Ultima funcție pe care a avut-o în cadrul filialei din Polonia a Microsoft a fost de Business Planning and Operations Officer, cu responsabilități în planificarea proceselor din companie și alinierea echipelor de marketing și de vânzări pentru atingerea obiectivelor de business.

Microsoft România va organiza în a doua parte a lunii septembrie conferința de presă anuală cu scopul de a prezenta bilanțul anului fiscal 2010, prioritățile pentru 2011 și noii colegi din echipa de conducere a filialei locale, un bun moment pentru Michal Golebiewski să ia contact cu media locală.

Etichete: , , , , , , ,