CANYON lansează Graffiti Limited Edition

Scris de | 13 septembrie, 2010
CANYON lansează Graffiti Limited Edition

ASBIS România și echipa CANYON, împreună cu Orange Romania au plăcerea să lanseze ediţia limitată de produse CANYON – Graffiti, diponibilă în magazine începând cu data de 10 septembrie 2010 şi până la finele anului. Gama de produse va include accesorii pentru PC cu un design realizat cu modele îndrăzneţe, colorate, în stil graffiti – o gamă unică, nemaivăzută până acum în industria IT. Lansarea din București este ultima oprire a caravanei CANYON, ce face parte dintr-un roadshow care a acoperit zece orașe din Europa, locații unde noua gamă de produse în ediție limitată a antrenat participanții cu demonstrații graffiti, muzică și concursuri. Evenimentul s-a desfășurat în două sesiuni, prima dedicată presei și, în a doua jumătate a zilei, cea de a doua sesiune – pentru pasionații de graffiti și artă urbană. Participanții la eveniment și-au demonstrat abilitățile în desenarea de graffiti pe panourile special amplasate în fața magazinului Baneasa Shopping City.
Echipa CANYON a susținut pentru partenerii premium și presă o prezentare spectaculoasă a noii game de produse, iar în cea de a doua jumătate a zilei a dat ritmul distracției împreună cu trei echipe de desenatori graffiti profesioniști și un DJ special invitat la eveniment. Un concurs de desene graffiti a fost organizat în fața magazinului din Băneasa, unde trei echipe de profesioniști au încercat să convingă juriul că desenul lor este cel mai reușit. Juriul format din reprezentanți ASBIS Romania, CANYON și Roșianu Liviu, câștigătorul CANYON Graffiti Contest, a oferit note concurenților și a acordat premii câștigătorilor: skateboard-uri, spray-uri graffiti și produse CANYON Limited Edition.
Oferta exclusivă va include produse din șase segmente, fiecare cu un nume haios, inspirat din acrobațiile skateboarderilor:
• Tailslide – mouse optic
• Truckhook – cameră web de 1.3 Megapixeli
• Alley-Oop – căști stil DJ
• Railwhip – căști stil Pilot
• Kickflip – genți pentru laptop de 13.3” și 16”
• Noseslide – huse pentru laptop de 10”, 13.3” și 16”
Ediţia limitată va fi unică în piaţă și va contribui la derularea programelor educaţionale şi a proiectelor de integrare a copiilor străzii din ţările în curs de dezvoltare. Canyon va dona 5% din profitul realizat din vânzările acestei ediţii limitate către proiectele de ajutorare a copiilor, cu speranţa că va oferi acestora o şansă de se integra în societate.

Etichete: , , , , , ,