Logitech prezintă un nou trackball wireless

Scris de | 15 septembrie, 2010
Logitech prezintă un nou trackball wireless

Logitech a lansat Wireless Trackball M570, ce oferă un cu totul alt tip de confort şi control. Dacă eşti interesat de o alternativă la touchpad-uri sau mauşii tradiţionali, Trackball M570 este conceput pentru un confort prelungit şi integrează micul receiver Logitech Unifying.
Pentru cei care nu au încercat vreodată un trackball, unul dintre multele beneficii este robusteţea şi stabilitatea sa; nu mai trebuie să-ţi mişti braţul pentru a direcţiona cursorul. Astfel, dispozitivul nu necesită un spaţiu mare dacă lucrezi pe un birou îngust şi, spre deosebire de un mouse tradiţional, poţi menţine braţul nemişcat. În plus, forma sculptată nu oboseşte mâna, menţinând-o confortabil pe parcursul întregii zile.
Logitech Wireless Trackball M570 dispune de un control precis al cursorului oriunde ai nevoie, aşa că mesele din lemn dur, canapele confortabile nu crează nicio problemă. Senzorul de tracking laser utilizează bila, şi nu suprafaţa, pentru a conduce mişcarea, astfel putând fi folosit aproape oriunde.
Noul trackball Logitech dispune de o rotiţă de scroll, foarte bine poziţionată, şi de butoane Back/Forward.
Pentru un confort sporit, trackball-ul wireless M570 foloseşte micul receiver wireless Logitech Unifying. Rămâne în laptopul tău, aşa că nu e nevoie să-l deconectezi atunci când te muţi dintr-un loc în altul. Tehnologia wireless 2,4 GHz asigură o conexiune la o distanţă de până la 9 metri.
Logitech Wireless Trackball M570 va fi disponibil în Europa din luna octombrie la un preţ recomandat de 69,99 Euro.

Etichete: ,