Cisco, pentru piaţa companiilor mici

Scris de | 24 septembrie, 2010
Cisco, pentru piaţa companiilor mici

Trei noi telefoane IP şi o nouă unealtă de administrare proiectată să ajute companiile mici să comunice mai eficient au fost prezentate recent de Cisco. Cu acesta, compania oferă acum voce HD (audio în bandă largă) pentru tot portofoliul de telefoane IP Cisco Small Business.
Cisco SPA 300 Series este un portofoliu de telefoane accesibile, din gama entry-level, cu caracteristici robuste suportate de Cisco Unified Communications 500 Series şi de sisteme de telefonie găzduite.
Cisco SPA 525G2 IP Phone este un telefon IP fără fir cu toate caracteristicile, cu Mobile Link – o caracteristică ce permite împerecherea cu un telefon mobil pentru a permite transferul fără întreruperi al apelurilor între cele două aparate, precum şi importarea contactelor fără fir. Telefonul IP dispune de Bluetooth şi de asemenea de un port USB pentru încărcare.
Office Manager este o unealtă de administrare uşor de folosit, personalizată de către partenerul Cisco, ce ajută un administrator de birou sau specialistulIT al companiei mici să răspundă sarcinilor operaţionale de rutină care sunt necesare Cisco Smart Business Communications System.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,