Panasonic Toughbook, cu performanţe crescute

Scris de | 6 octombrie, 2010
Panasonic Toughbook, cu performanţe crescute

Panasonic Toughbook CF-U1, cel mai popular model handheld din seria Toughbook, revine pe piaţă cu performanţe crescute cu 70% faţă de versiunea anterioară.
Noul Panasonic Toughbook CF-U1 este echipat cu un ecran dotat cu tehnologia revoluţionară Transflective Plus de reflexie a razelor solare, memorie de 2 GB şi procesor Intel Atom mai puternic.
Transflective Plus, tehnologie care echipează generaţia Mark 2 a sistemului portabil Panasonic Toughbook CF-U1, este o tehnologie ce îmbunătăţeşte reflexia razelor solare la suprafaţa ecranului astfel încât claritatea display-ului este net superioară modelelor din prima generaţie.
În afara tehnologiei Transflective Plus, notebook-ul este echipat şi cu un senzor de lumină care detectează intensitatea luminii solare atunci când echipamentul este utilizat la exterior şi ajustează corespunzător luminozitatea ecranului. Ajustarea automată a luminozităţii ecranului are ca efect şi utilizarea în mod optim a energiei stocate în bateria computerului.
În varianta cu upgrade, Panasonic Toughbook CF-U1 vine echipat cu un procesor Intel Atom Z530 de 1,6 GHz (de la 1,33 GHz în prima generaţie) şi cu o memorie dublă (2 GB în loc de 1 GB). De asemenea, noul model funcţionează cu Windows 7 preinstalat şi cu tehnologia 3G HSPA Gobi2000, ca opţiune de conectare WWAN.
CF-U1 este un echipament portabil de o foarte mare rezistenţă care oferă funcţii integrate, perfect concepute medii versatile. Echipamentul dispune de LCD tactil, unitate de stocare solid-state şi scaner de amprente pentru autentificarea utilizatorului. Notebook-ul poate fi dotat opţional cu un cititor de coduri de bare 1D şi 2D sau etichete RFID şi cu o cameră digitală de 2 megapixeli.
Datorită modului optim în care este gestionat consumul de energie, Toughbook CF-U1 are o autonomie de peste 9 ore şi conectivitate WiFi, Bluetooth, iar opţional WWAN 3G./HSPA.
Panasonic Toughbook CF-U1 va fi comercializat în România la preţul de 2199 euro + TVA, începând cu această lună.

Etichete: , , ,