RCS & RDS lansează Digi Mobil şi in Italia

Scris de | 14 octombrie, 2010
RCS & RDS lansează Digi Mobil şi in Italia

RCS & RDS oferă începând din această lună, servicii de telefonie mobilă celor peste 1.000.000 de rezidenţi români din Italia. Aceasta este a doua intrare a operatorului telecom român într-o ţară străină cu un serviciu de telefonie mobilă, după lansarea telefoniei mobile în Spania, în 2008.

RCS & RDS este singurul operator de telefonie mobilă din România care vine cu o ofertă dedicată consumatorilor români din Italia. Digi Mobil Italia, cartela preplătită cu convorbiri incluse şi cu cele mai mici tarife cuprinse într-o ofertă adresată românilor din Italia, prezintă de fapt, avantaje pentru românii din 3 ţări, Italia, România şi Spania.

Cartela preplătită Digi Mobil Italia, în valoare de 5 euro (fără TVA), conţine 300 minute incluse, pe care utilizatorii le pot folosi pentru convorbiri în reţelele mobile Digi din cele 3 ţări şi în reţeaua fixă Digi Tel din România. Cele 300 minute de minute pot fi reportate în luna succesivă în cazul în care clientul nu le-a utilizat pe toate în perioada pentru care a reîncărcat cartela.
După consumarea minutelor incluse, abonaţii pot vorbi în toate aceste reţele Digi cu un preţ fără concurenţă, de numai 4 cenţi/minut. Un alt beneficiu important al ofertei Digi Mobil Italia este tariful cel mai mic pentru convorbiri în alte reţele fixe şi mobile din România, de numai 5 cenţi/minut. Taxarea la secundă şi lipsa taxei de conectare pentru cele 300 minute incluse sunt elemente care lipsesc din oferta concurentă locală şi completează avantajele cartelei Digi Mobil Italia.

Digi Mobil Italia poate fi utilizată fără o schimbare a cartelei atât pe teritoriul Italiei cât şi pe cel al României, astfel încât, atunci când se află pe teritoriul ţării natale, utilizatorii să poată folosi la fel de uşor cartela cumpărată în Italia. Când primesc cartela Digi Mobil Italia, clienţilor li se comunică şi numărul pe care îl vor avea pentru utilizare pe teritoriul României, astfel ei pot anunţa imediat pe ce număr pot fi contactaţi când sunt în ţară.
Pentru convorbirile iniţiate de pe teritoriul României către România, se aplică tarifele locale ale operatorului RCS & RDS. Practic, în România, clienţii Digi Mobil Italia pot vorbi la tarifele extrem de mici de care beneficiază şi restul abonaţilor Digi Mobil România, fără să opereze nicio schimbare. Totodată cât timp sunt în România, pot fi găsiţi la telefon de către cunoscuţii lor din Italia la fel de repede şi uşor ca atunci când se află în ţara de rezidenţă, pentru că toate apelurile dinspre Italia sunt directate automat pe numerele corespunzătoare din România.

Familiile din România ale celor plecaţi în Italia au acum posibilitatea să vorbească mult mai ieftin cu rudele lor, putând iniţia apeluri tarifate cu doar 4 cenţi/minut, în cadrul abonamentelor Digi Mobil România.

Cartelele Digi Mobil Italia vor putea fi achiziţionate din Italia, de la distribuitorii autorizaţi Digi Mobil. Digi Mobil Italia va dezvolta în curând şi o reţea de distribuţie alcătuită din magazine româneşti, intenţionând să ofere un avantaj în plus comunităţii româneşti din Italia.

Etichete: , ,