AROBS se menţine în top

Scris de | 25 octombrie, 2010
AROBS se menţine în top

AROBS Transilvania Software, dezvoltator de soluţii software pentru aplicaţii mobile, soluţii software în regim de outsourcing şi distribuitor de sisteme de navigaţie GPS, se mentine in topul celor mai dinamice companii de tehnologie din Europa Centrala.
Potrivit topului Technology FAST 50 Central Europe realizat de compania de consultanta Deloitte, AROBS ocupa locul 13 cu o rata de crestere de 831%. Deja veterana a acestui top Deloitte, AROBS se afla la a treia includere pe lista companiilor cu cea mai spectaculoasa crestere in ultimii 5 ani, repetand performantele din 2008 (locul 5) si 2009 (locul 8).
„Cresterea inregistrata in al 3-lea an consecutiv si prezenta in Topul Deloitte FAST 50 se datoreaza unui efort sustinut de achizitie de clienti noi dar si o grija continua fata de nevoile pietei din Romania pe fondul unei situatii dificile dar axata tot mai mult pe reducerea costurilor. Datorita pozitionarii bune ca raport calitate-pret, solutiile AROBS au convins iar solutia de monitorizare parc auto a avut un aport determinant la cresterea din anul 2009. Brandul Smailo- Sisteme de navigatie GPS a ajuns brandul numarul 2 din Romania si primul brand autohton. Conform GFK, unul din 2 sisteme de navigatie din Romania este distribuit de AROBS, in portofoliul de produse aflandu-se si dispozitive Mio.”, a declarat Voicu Oprean, Director General si fondator al AROBS.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: