Ecran LED multi-touch

Scris de | 25 octombrie, 2010
Ecran LED multi-touch

Noua serie de laptopuri Acer Aspire 5745P le ofera utilizatorilor un intreg univers digital printr-un ecran LED multi-touch, dar si prin tehnologia Acer TouchPortal cu care pot edita cu usurinta continutul multimedia dorit.
Modelul dispune de Acer TouchPortal, sursa unei experiente intuitive oferite de tehnologia touch, ce reuneste o gama intreaga de aplicatii pentru amuzament si distractie.
Proiectate sa ofere o experienta cinematica high-definition, laptopurile sunt dotate cu ecran Acer CineCrystal HD de 15,6 inchi care incorporeaza tehnologia LED.
Acer Aspire 5745P poate fi echipat si cu player Blu-ray Disc, dar si cu cea mai noua generatie de procesoare Intel Core i7, i5 si i3, dotari ce ofera posibilitatea de a efectua sarcini dificile fara efort.
Capacitatea de stocare oferita de hard disk-urile de dimensiuni mari si card reader-ul multi-in-1, care suporta majoritatea tipurilor de carduri, asigura transferul eficient de date iar cei pana la 16GB de memorie DDR3 asigura functionarea fara intreruperi a sistemului.

Etichete: