Roadele toamnei

Scris de | 26 octombrie, 2010
Roadele toamnei

Cele mai bune jocuri mobile lansate în luna aceasta de către cei de la Gameloft au ajuns în redacţia connect. Ne-am jucat, ne-am distrat bine, iar acum a venit momentul să vă împărtăşim impresiile noastre, astfel încât să ştiţi ce ar trebui să jucaţi luna aceasta. Patru jocuri Gameloft, din toate categoriile, aşteaptă să fie jucate de voi.

Real Football 2011
Poate cea mai cunoscută serie de jocuri de fotbal pe mobil şi în mod sigur cea mai complexă lansată vreodată. Pe lângă că are tot mai multe licenţe ale numelor jucătorilor şi ale unor echipe, faptul că pe splash screenul de la începutul jocului apare David Villa, omul de gol al Barcelonei şi naţionalei Spaniei, te asigură încă de la început de intenţiile cât se poate de serioase ale producătorilor jocului.
Jocul are o grămadă de moduri, a căror intenţie este în mod vădit să te ţină ocupat pentru cât mai mult timp, dar şi să îţi dea ceva de făcut atunci când ai doar câteva minute la dispoziţie.
Aşa cum am spus, jocul este unul foarte divers, cu multe moduri de joc. Astfel, poţi juca în sistem de ligă cu alte echipe de club puternice ale lumii, sau poți juca o cupă mondială, cu echipe naţionale. Aici ai şi posibilitatea să joci calificări.
Normal că nu e imposibil să joci şi un amical, şi nu lipseşte nici modul Instant Play, pentru când nu ai chef de setat opţiuni, ci vrei doar să joci un meci, ca să treacă timpul.
Jocul este completat de o grafică reuşită, chiar dacă nu foarte deosebită de cea a ediţiilor precedente, cu public care aclamă şi stadioane realizate realist. Gameplay-ul este unul dinamic, şi nu vei avea probleme să te obişnuieşti cu el, mai ales dacă ai jucat ediţii mai vechi. Şi dacă nu ai făcut-o, nu vei avea probleme, pentru că se învaţă repede şi ai mare şanse să devii dependent în foarte scurt timp.
Dacă îţi mai spunem că se poate juca şi în reţea, prin bluetooth, am spus totul.

CSI: Miami 2

Încă o noutate destinată fanilor poveştilor poliţiste, dar nu numai lor. CSI: Miami 2 este un titlu care preia personajele şi o parte din atmosfera serialului cu același nume. Şi o face foarte bine, cu o grafică reuşită şi cazuri interesante, care îţi pun mintea la contribuţie, dar şi dexteritatea. De data aceasta vei avea ocazia să rezolvi două cazuri, intrând în pielea investigatorilor CSI. Personajele din serial sunt prezente, astfel că te vei întâlni cu Horatio, Calleigh şi Natalia, realizaţi foarte realist.
Vei avea la dispoziţie în ancheta ta o adevărată trusă de investigator, şi va trebui de fiecare dată să alegi unealta potrivită pentru ceea ce vrei să faci. Sunt importante şi capacităţile tale ca interogator, pentru că rişti să duci toată discuţia cu martorul sau suspectul pe apa sâmbetei dacă nu eşti suficient de abil.

Citeste mai mult aici

Aboneaza-te la revista connect

Etichete: