Abonament maxim la preţ de abonament minim

Scris de | 4 noiembrie, 2010
Abonament maxim la preţ de abonament minim

Începând cu această lună, RCS & RDS a lansat campania promoţională „Primeşti MAXIM, plăteşti MINIM!”, în cadrul căreia cine doreşte serviciile Digi, are la dispoziţie două opţiuni promoţionale. În cazul primei opţiuni, clienţii pot achiziţiona pachetele superioare de televiziune, respectiv de internet fix la preţul celor mai mici abonamente aferente acestor servicii sau pot opta pentru a primi primele 3 luni gratuit pentru orice serviciu Digi nou contractat.
Promoţia este valabilă pentru cei care încheie contracte până la 31 decembrie 2010.

În prima variantă, noul abonat va dispune de pachetele cu beneficii maxime, plătind preţul pentru pachetele cu beneficii minime, timp de 6 sau 12 luni, în funcţie de alegerea sa. Primeşte în plus, extraopţiuni sau servicii asociate gratuit la abonamentul de bază din cadrul promoţiei.
În varianta secundară, cu primele 3 luni de abonament gratuite, promoţia se aplică pentru oricare dintre serviciile Digi, individual sau în pachete, fiind valabilă inclusiv pentru serviciile care nu fac obiectul primului tip de promoţie: TV prin satelit, telefonie fixă şi mobilă, internet mobil. Cine achiziţionează în această variantă pachetul complet, cu 5 servicii Digi (TV, internet fix şi mobil, telefonie fixă şi mobilă) plăteşte un tarif minim lunar de 59 lei (inclusiv TVA) şi poate face o economie de până la 267 lei.

Etichete: , , ,