Garmin Edge 800

Scris de | 29 noiembrie, 2010
Garmin Edge 800

Cei de la Garmin arată că nu au uitat de cei pasionaţi de nu i-au uitat pe cei pasionaţi de plimbările în natură pe două roţi. Pentru ei au creat Edge 800, un aparat destinat bicicliştilor..
Acesta este partenerul perfect pentru călătorii al bicicliştilor care îşi doresc precizie atunci când se uită peste statisticile lor, sau o localizare exactă. Aparatul este urmaşul lui Edge 500 şi Edge 705, de la care preia o mulţime de caracteristici esenţiale, dar adaugă un touchscreen bine realizat.
Modelul este simplu de montat şi, în timpul călătoriei, afişează pe ecran cele mai importante informaţii ale „parcursului” tău.

Tehnologie de top
Sponsor al cicliştilor Pro Tour dinTeam Garmin-Transitions pentru al treilea an, compania a colaborat îndeaproape cu cei mai mari sportivi pentru dezvoltarea produselor Edge.
Spuneam că aparatul ia ce e mai bun de la cele două modele mai vechi. El este mai mic ca Edge 705, dar dispune de un touchscreen de 2,6 inch uşor de manevrat. Edge 800 împrumută elementele de design de la modelul Edge 500, iar ecranul color şi cartografierea adaptabilă fac explorarea mult mai eficientă şi plăcută.
Software-ul BaseCamp, în ultima sa versiune, permite unui utilizator de Edge 800 să exploreze mai uşor traseul înainte de a-l parcurge, precum şi să îl programeze. Astfel, explorarea terenului este mult mai simplă. Rutele pot fi planificate şi previzualizate, iar utilizatorul poate să vadă şi schimbările de altitudine înainte de a-şi încărca viitorul traseu pe dispozitivul său Garmin.
Pentru a vizualiza rute în modul cel mai detaliat cu putinţă, cicliştii se pot folosi de Garmin Connect (disponibil la garminconnect.com), o comunitate online gratuită, care include peste 30 milioane de activităţi din întreaga lume. Acestea pot fi încărcate direct pe dispozitivul Garmin şi poţi porni la drum. Garmin Connect afişează date precum timpul, distanţa, viteza, elevaţia şi ritmul cardiac prin grafice şi o varietate de reprezentaţii cartografice, incluzând străzi, sateliţi, elemente topografice şi hărţi de elevaţie.

Etichete: