Aşteptări mari pentru luna cadourilor

Scris de | 17 decembrie, 2010
Aşteptări mari pentru luna cadourilor

Mio Technology se aşteaptă la rezultate excelente pentru luna decembrie, cu peste 2000 echipamente de tip GPS vândute. Evoluţia pozitivă înregistrată în luna noiembrie şi estimările optimiste aferente lunii decembrie pot duce la un număr total al GPS-urilor vândute în 2010, de către Mio Technology, de 23-25.000 unităţi.
”Luna decembrie este una foarte importantă pentru evoluţia anuală a pieţei locale de GPS şi implicit a vânzărilor înregistrate de către Mio Technology. Primim deja semnale pozitive din piaţă, care ne fac încrezători în vânzările de echipamente personale de navigaţie în această perioadă. Pe lângă luna decembrie, lunile iulie şi august conduc la nivel anual, cu vânzări reprezentând 30-35% din totalul vânzărilor estimate” a declarat Sergiu Ganscă, Marketing & Sales Manager Mio Technology, România şi Ungaria.

În ceea ce priveşte obiceiurile de consum în zona de GPS, în luna decembrie vânzările de echipamente de tip GPS, se vor orienta în procent de 50% către dispozitive din gama Spirit S6xx şi 50% către echipamente cu preţ accesibil de tipul Mio M300.

Etichete: , , ,