Verifica online calitatea semnalului Orange

Scris de | 4 februarie, 2011
Verifica online calitatea semnalului Orange

Orange a lansat recent o nouă aplicaţie online care oferă clienţilor informaţii despre calitatea semnalului şi posibilitatea de a-şi exprima opinia despre reţeaua de acoperire din zona în care se află.

Pe site-ul Orange, la adresa http://www.orange.ro/acoperire/index.html, utilizatorii pot afla dacă au semnal, ce fel de tehnologie este disponibilă în aria selectată şi, mai ales, pot vedea calitatea semnalului.

Aplicaţia este foarte uşor de folosit, clienţii având la dispoziţie două variante: accesează harta interactivă a ţării sau completează câmpurile de căutare cu numele localităţii sau al străzii.

Clienţii introduc localitatea sau adresa, aleg tipul de servicii despre care vor să îşi exprime opinia şi completează câmpul de descriere. Formularele sunt direcţionate către departamentul Serviciul Clienţi al Orange România pentru a fi analizate. Cei care trimit formularul şi lasă datele de contact vor primi un e-mail de confirmare.

Informaţiile oferite sunt structurate pe mai multe nivele, în funcţie de tipurile de tehnologie: 2G pentru apeluri şi SMS-uri sau e-mail şi navigare pe internet, 3G pentru navigare pe internet şi apeluri video sau 3G+/HSPA pentru navigare mai rapidă.

Calitatea semnalului este clasificată pe cinci grade de intensitate, de la o intensitate redusă la una excelentă.

Etichete: , , ,