Tablet-ul HP TouchPad e aici – WebOS 3.0, procesor dual core la 1,2 GHz, ecran de 9.7 inchi

Scris de | 10 februarie, 2011
Tablet-ul HP TouchPad e aici – WebOS 3.0, procesor dual core la 1,2 GHz, ecran de 9.7 inchi

Oferta de tablet-uri începe să arate din ce în ce mai bine, iar noul HP Touch Pad, prezentat ieri în San Francisco reuşeşte să intre direct în topul celor mai importante alternative.
TouchPad are design simplu, ce se apropie de cel al iPad-ului, un display touch de 9.7 inchi cu rezoluţie de 1024×768 pixeli, o greutate de 720 de grame şi o grosime de 13.7 mm. Nu este cel mai portabil dintre tablet-uri, însă dacă ţinem seama de specificaţii, nici nu trebuie să fie.

Tablet-ul HP are un procesor Snapdragon dual core la 1.2 GHz care îl poziţionează în faţa multor concurenţi, memorie internă de 16 sau 32 de GB, conexiuni WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1+EDR, A-GPS şi 3G, precum şi o cameră frontală de 1.3 megapixeli.

Unic la TouchPad este sistemul de operare dezvoltat de ceva vreme de către cei de la răposatul Palm şi HP, WebOS 3.0. Dincolo de aspectul extrem de primitor, cu icoane mari, bine organzate, WebOS 3.0 oferă şi full multitasking, precum şi o funcţie ce pare desprinsă dintr-un film SF. Poţi transfera fişiere sau alte informaţii de pe tablet pe unul dintre noile mobile de la HP printr-o simplă atingere a carcaselor acestora.
HP TouchPad nu are încă un preţ, însă va fi disponibil în magazine din această vară.

Etichete: , , , , ,