Maguay a lansat noul brand de portabile MyWay, brand ce înlocuieşte vechiul brand de portabile al Maguay, eXpertBook, având o identitate mai prietenoasă şi mai expresivă. Adresându-se consumatorului de tehnologie atât din zona profesională cât și din zona de utilizare casnică, MyWay vorbeşte dezinvolt despre cele trei avantaje competitive ale liniei de portabile românești: configurabilitate, tehnologie de ultimă generaţie şi cel mai bun şi rapid service pentru laptopuri din România.
Ce oferă mai exact MyWay:
• Fie că vrei să navighezi mai mult, să lucrezi cu softuri solicitante sau să te joci, fie că vrei să fie uşor de transportat sau să-i ţină bateria foarte mult, sau pur şi simplu vrei să le ai pe toate într-unul – MyWay are întotdeauna configuraţia potrivită, de la netbook-uri la modelele mari şi complexe.
• Tehnologie de ultimă generaţie. Fiind unul dintre cei mai importanţi parteneri români ai Intel și Microsoft, Maguay oferă, prin brandul MyWay, cele mai noi tehnologii.
• Cel mai rapid service. Pentru că este fabricat în România, MyWay beneficiază de cel mai rapid service din ţară: maximum 7 zile pentru remedierea oricărei probleme de funcţionare.
„Pornind de la principalul diferenţiator al brandului MyWay, configurabilitatea, ne-am dorit să comunicăm acest lucru nu doar prin configurabilitatea componentelor portabilului, ci şi prin personalizarea carcasei. Am legat această idee de conceptul de produs românesc de calitate. Din convergenţa acestor concepte ne-a venit ideea de a lansa serii limitate de netbookuri MyWay personalizate cu imagini ale valorilor româneşti autentice din trecut până în prezent. Şi am ajuns, inevitabil, la cultură,” explică Ștefan Liuțe, directorul de strategie al agenției de branding Grapefruit.
Astfel, nașterea brandului MyWay coincide cu lansarea primei serii limitate de netbook-uri cu carcasa personalizată. În parteneriat cu Muzeul Ţăranului Român, MyWay a dezvoltat două variante de design originale pentru carcasa netbook-urilor sale, reprezentând o furcă de tors cioplită în lemn și, respectiv, un model decorativ de pe o pernă de zestre din Transilvania. ”Ne-a atras ideea de a combina tradiţia cu tehnologia, vechiul cu noul, într-un gest tehnologic şi cultural fără precedent în România”, spune Eduard Pughin, directorul operațional al Maguay.