HTC, desemnat producatorul anului

Scris de | 17 februarie, 2011
HTC, desemnat producatorul anului

Compania HTC a fost desemnată săptămâna aceasta “Producătorul Anului”, primind astfel una dintre cele mai importante distincții acordate în industria telefoanelor mobile. Premiul a fost acordat de către GSMA în cadrul ceremoniei Global Mobile Awards de la Barcelona. HTC a fost stabilit câștigător în condițiile unei concurenţe extrem de serioase, ceilalți finaliști fiind Apple și Samsung.

Peter Chou, CEO al HTC Corporation: “Suntem onorați de recunoașterea întregii industrii pentru creșterea și succesul înregistrat. Mii de angajați ai HTC lucrează în continuu pentru crearea experienței intuitive și profund personale pentru care suntem deja cunoscuți. Acest premiu este răsplata pasiunii și dăruirii acestora și le este adresat în egală măsură și milioanelor de utilizatori la nivel global care se bucură de telefoanele noastre și ne inspiră în fiecare zi să creăm experiențe noi și inovatoare. Acestora, partenerilor noștri din întreaga lume și familiei HTC le transmit mulțumiri sincere și felicitări!”

Juriul GSMA a considerat că “acestă companie (HTC) și-a construit de la zero prezența în piață, prin branding și marketing eficient și printr-un portofoliu solid de produse, disponibile pentru mai multe platforme. În special, a dovedit că este un producător extrem de popular. Acest premiu este meritat pe deplin datorită strategiei de comunicare și soluțiilor eficiente de customer service. “

HTC a mai fost premiat anterior pentru “Cel mai bun telefon al anului 2010”, premiu acordat pentru HTC Hero.

Juriul care acordă premiile GSMA include analiști și consultanți, operatori de telefonie mobilă, influențatori și lideri ai industriei.

Etichete: , , , , ,