D-Link răspunde creşterii explozive a cererii de conectivitate prin noi soluţii 3G şi 4G

Scris de | 22 februarie, 2011
D-Link răspunde creşterii explozive a cererii de conectivitate prin noi soluţii 3G şi 4G

D-Link a prezentat noua gamă de echipamente 3G şi 4G în cadrul Mobile World Congress 2011 de la Barcelona.
Piaţa 3G este în continuă creştere, iar acest lucru generează cerere din rândul utilizatorilor casnici sau din partea companiilor pentru produse care le să permită accesul uşor la Internet. Conform previziunilor UMTS Forum), se preconizează ca un miliard de dispozitive pentru segmentul consumer să fie conectate la Internet mobil până în 2016, iar cererea pentru conectivitate va depăşi creşterea generală de pe piaţa wireless.
Răspunzând acestor tendinţe, creşterea volumului de date mobile a ajuns la nivelul la care o serie de operatori europeni au anunţat recent sfârşitul erei cu tarife stabilite fără limită de volum al datelor, continuând să răspundă solicitărilor privind inovaţia, portabilitatea şi uşurinţa de utilizare.
„D-Link recunoaşte provocările cu care se confruntă operatorii care trebuie să ofere abonaţilor servicii cu valoare adăugată şi în acelaşi timp să reducă şi costurile operaţionale, să planifice viitoarele echipamente 4G şi să creeze noi oportunităţi de profit[…]Soluţiile noastre sunt proiectate având în vedere flexibilitatea, asigurând conectivitate mobilă de încredere, portabilitate şi acces uşor la Internet din orice locaţie, în orice moment. Suntem tot mai conştienţi de cererea de date din reţelele mobile, de aceea am proiectat echipamente care să le permită utilizatorilor să partajeze conexiunea lor 3G cu alte persoane”, a declarat Kevin Wen, preşedinte D-Link Europe

Etichete: , , , , , , ,