Accesorii practice pentru iPad 2, de la Belkin

Scris de | 4 martie, 2011
Accesorii practice pentru iPad 2, de la Belkin

Tablet-urile de 10 inchi, cum este şi noul iPad 2 beneficiază de utilizarea unui stand, deoarece după o perioadă de timp vei simţi nevoia să îl laşi din mână pentru a-ţi odihni braţele. Belkin îţi vine în ajutor cu o nouă gamă de soluţii de acest gen care facilitează accesarea mesajelor de e-mail, navigarea pe Web, admirarea fotografiilor, citirea cărţilor şi multe altele.
Cel mai interesant este suportul FlipBlade Adjust, cel mai subţire suport portabil disponibil. Acesta se deschide prin pliere pentru a susţine dispozitivul iPad în poziţie orizontală sau verticală. Cu o simplă ajustare, puteţi trece cu uşurinţă de la urmărirea înregistrărilor video la scrierea mesajelor e-mail, iar suportul poate fi reglat pentru a obţine cea mai ergonomică poziţie de vizualizare.
FlipBlade Adjust este prevăzut cu o deschidere pentru a putea trece prin suport cablurile de încărcare, o caracteristică ce-l diferenţiază de majoritatea altor produse aflate azi pe piaţă.
FlipBlade Adjust costă 124.99 Ron.
Belkin a introdus şi o nouă linie de suporturi tip mapă, elegante şi protectoare, cum este Trifold Folio, Slim Folio Stand, Access Folio, Flip Folio Stand şi Verve Folio Stand, disponibile la preţuri cuprinse între 139 şi 199 Ron.

Etichete: , , , , , , , , , ,