Muzica preferată, oriunde te-ai afla – Nokia Mini Speaker MD-11

Scris de | 11 martie, 2011
Muzica preferată, oriunde te-ai afla – Nokia Mini Speaker MD-11

Dacă analizezi mai bine arsenalul de accesorii al Nokia, vei descoperi şi boxele portabile MD-11, menite să preia rolul de purtător de cuvânt pentru mobilul, tablet-ul sau playerul tău multimedia.
Boxa se remarcă printr-un design modern, linii fine curbe şi o grilă frontală ce are şi un important rol estetic. Greutatea de circa 158 de grame cu tot cu baterii şi dimeniunile compacte fac transportul extrem de facil.
Mini boxa Nokia se conectează la mufa jack de 3.5 mm a telefonului printr-un cablu lung de circa 20 cm, care îţi permite şi să cuplezi în serie mai multe boxe similare, pentru un sunet mai puternic.
Energia este asigurată de 3 baterii AAA care îţi asigură un timp de audiţie între 30 şi 50 de ore.
Dacă e să analizăm performanţele sonore ale boxei, aceasta se descurcă bine pentru dimensiunile sale. Sunetul este omnidirecţional datorită formei de semisferă a carcasei, iar difuzorul de 32 mm oferă un răspuns în frecvenţă între 150 şi 20.000 Hz . Sensibilitatea este de 80dB, iar puterea totală de 3W.
Nokia Mini Speaker MD-11 se dovedeşte a fi un partener ideal pentru mobil, mai ales atunci când ai nevoie de o boxă portabilă pentru excursii sau plimbări cu prietenii.

Etichete: , , , , ,