Jocuri de mobil – Platinum Solitaire 3 şi Sally’s Studio

Scris de | 18 martie, 2011
Jocuri de mobil – Platinum Solitaire 3 şi Sally’s Studio

Începutul de 2011 este unul bogat în lansări de jocuri mobile, aşa cum se poate vedea şi din titlurile de la Gameloft cu care am avut ocazia să ne distrăm în această lună. Indiferent că îţi doreşti să conduci o sală de fitness, sau să cutreieri planeta pentru a participa la un turneu de solitaire, avem ceva pentru tine.
Text de: Bogdan Bele

Platinum Solitaire 3
Cel mai nou titlu al seriei Platinum Solitaire a fost lansat recent de Gameloft. Ca de obicei, este vorba despre un joc care te poate ţine cu mobilul în mână mult şi bine. Indiferent că preferi să joci doar o partidă simplă în tramvai pe drumul spre serviciu sau că vrei să joci turnee în toate colţurile planetei, acest joc are ceva pentru tine.
Modul turneu este poate cel mai interesant, pentru că îţi dă ocazia să deblochezi locaţii noi, în care să înfrunţi cei mai buni jucători ai planetei. Ca de obicei, regulilor originale li s-au adus îmbunătăţiri, astfel că vei putea să pariezi o sumă înainte de o partidă. Cu cât rişti mai mult, cu atât ai şansa să pleci cu mai mulţi bani de la masă la sfârşit.
Nu vei juca doar Solitaire clasic, ci şi alte 16 jocuri, astfel că plictiseala este exclusă. Nu trebuie să te temi că nu te vei descurca, deoarece tutorialele te ajută să te ajută să înveţi regulile. Printre jocurile pe care ai ocazia să le joci se numără şi Spider Solitaire sau FreeCell, pe care probabil că le-ai întâlnit de-a lungul timpului. În plus, poţi primi şi hint-uri, pe care în modul de carieră va trebui să le cumperi.

Sally’s Studio
Nu-i aşa că ţi-ai dorit vreodată să conduci propria ta sală de fitness, cu tot ce decurge din asta? Trebuie să recunosc că nici eu, dar, spre surpriza mea, jocul Sally’s Studio chiar a reuşit să mă acapareze.
Jocul îţi oferă posibilitatea de a intra în pielea lui Sally, patroana unei săli de fitness, şi a deschide noi locaţii pe toată planeta şi a le face profitabile. Asta în teorie, pentru că în practică jocul necesită mai mult îndemânare decât orice altceva. Practic, tu trebuie să ai grijă de clienţii tăi din momentul în care intră pe uşă şi până plătesc. Ai diferite mijloace să îi faci mai răbdători (cum ar fi CD-urile pe care le poţi cumpăra între nivele), dar dacă vrei bacşişuri serioase va trebuie să fii operativ. Simpatic este că ai tipuri diferite de clienţi, cu caractere şi preferinţe diferite, pe care le vei învăţa pe măsură ce înaintezi.
Fiecare exerciţiu şi aparat necesită din partea ta un mic efort (să găseşti poziţia potrivită la yoga, de exemplu), iar din acelaşi magazin poţi cumpăra aparate mai multe sau să le upgradezi pe cele existente. În plus, îţi poţi angaja ajutoare, ca lucrurile să meargă mai repede.
Jocul este unul foarte dinamic, cu o grafică simpatică, şi reuşeşte să „prindă” din primul moment.

Etichete: , , , , , ,