Angry Birds Rio: Afla ce inovatii aduce noul joc Rovio

Scris de | 31 martie, 2011
Angry Birds Rio: Afla ce inovatii aduce noul joc Rovio

Angry Birds a devenit deja un fenomen cultural, iar pe acest lucru mizează şi creatorii acestuia, care au pus bazele unui partneriat cu producătorii filmului Rio, parteneriat în urma căruia a luat naştere Angry Birds Rio.
Noul joc aduce o nouă poveste, noi inamici şi 60 de noi nivele gata de terminat cu trei stele.
Angry Birds Rio nu este ceea ce aşteptau mulţi fani şi anume versiunea 2.0 a jocului. Putem vorbi practic despre un fel de Angry Birds întâlneşte personajele din filmul Rio, rezultând un joc splendid, cu câteva inovaţii care îmbunătăţesc semnificativ gameplay-ul şi cu câteva modificări estetice.
Cel mai important aspect al jocului este faptul că porcii morocănoşi lipsesc cu desăvârşire. De data aceasta misiunea commando-urile de păsări este accea de a-şi salva suratele din captivitate, de a învinge maimuţe puse rele precum şi pe principalul personaj negativ din Rio, maleficul papagal Nigel.
Ai la dispoziţie 60 de nivele noi, însă pare o oportunitate ratată că nu vei apuca să controlezi noile păsări din Rio decât în ultimul nivel.
Grafic, Angry Birds Rio este puţin mai bogat, cu o serie de elemente care îmbogăţesc nivelele de joc, de la lanţuri la colivii colorate şi cu o temă de culori care se încadrează în cea a filmului Rio. Mai putem aminti in review şi faptul că meniul a suferit şi el câteva modificări structurale, însă accesarea nivelelor rămâne la fel de simplă.
Controlul este şi el similar, la fel de simplu şi de intuitiv: tot ce trebuie să faci este să îţi lansezi pasărea din praştie la unghiul şi în momentul corect.
Sunetele sunt la fel de distractive, iar dacă joci Angry Birds Rio într-un spaţiu public, cu difuzoarele pe maxim, poţi fi sigur că vei trezi zâmbetele celor din jur.
Angry Birds Rio poate fi descărcat de pe Amazon App Store, Android Market sau Apple AppStore, pentru posesorii de iPhone.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , ,