Lenovo ThinkPad Edge E420s: micile detalii fac diferenţa

Scris de | 18 aprilie, 2011
Lenovo ThinkPad Edge E420s: micile detalii fac diferenţa

laptop lenovoLenovo a lansat recent laptopul ThinkPad Edge E420s, un model business cu un design rafinat, accente metalice şi o selecţie ce conţine procesoare extrem de puternice Intel Core i3, i5 şi i7, din generaţia a doua..

Laptopul oferă randament ridicat pentru afaceri şi grafică integrată în viitoarea tehnologie de generaţia a 2-a pentru procesorul Intel Core.

ThinkPad Edge E420s este bine pregătit şi pentru multimedia şi video conferinţe high definition graţie sunetului de mare claritate, certificat Dolby Home Theatre şi conexiunii HDMI ce permite conectarea unui HDTV.

Din punct de vedere estetic, ThinkPad Edge E420s se remarcă prin liniile suple, ecranul cu diagonala de 14 inchi, greutatea de doar 1,8 kg şi accentele metalice care încadrează exteriorul negru, mat.

Pentru IMM-urile ocupate, fiecare secundă contează. De aceea este importantă opţiunea Lenovo Enhanced Experience 2.0 pentru Windows 7, disponibilă doar pentru produsele Lenovo. Cu Enhanced Experience 2.0, ThinkPad Edge E420s se bucură de un timp de boot cu 30% mai rapid pe modele selectate cu tehnologie Rapid Drive. Rapid Drive beneficiază de un solid-state drive (SSD) pentru o mai bună viteză de boot. Lenovo a optimizat şi preîncărcarea, driverele şi BIOS pentru start up mai rapid.

În plus, laptopul include şi conectivitate wireless: WiFi şi bandă largă mobilă optimă şi 4G/WiMAX

ThinkPad Edge E420s va fi disponibil începând cu luna aprilie la preturi încep de la 3999 RON fara TVA.

Etichete: , , ,