PlayStation Network: Offline pentru o perioadă nedeterminată

Scris de | 26 aprilie, 2011
PlayStation Network: Offline pentru o perioadă nedeterminată

playstation network errorSe pare că problemele cu care se confruntă modulul online dedicat consolelor PlayStation, PlayStation Network, sunt mult mai grave decât ne aşteptatm.
Erorile de conectare la PlayStation Network care au început în urmă cu 5 zile au continuat şi pe perioada Sărbătorilor de Paşte, lăsând gamerii – care plănuiau să joace în reţea cu prietenii în zilele libere – extrem de nemulţumiţi.
Din nefericire veştile bune pe care le aşteptam nu au sosit. Sony a anunţat luni că va păstra PlayStation Network offline pentru o perioadă nedeterminată, pentru a păstra integritatea reţelei precum şi siguranţa datelor utilizatorilor. Existau zvonuri că în urma atacurilor care au destabilizat reţeaua s-ar fi scurs şi date ale celor peste 75 de milioane de utilizatori, aşa că Sony a decis să treacă la cea mai sigură abordare posibilă, chiar dacă acest lucru înseamnă o pauză mai lungă pentru PS Network.
Totuşi, reprezentanţii companiei au ţinut să îi asigure pe fani că se lucrează intens pentru a repune reţeaua online în cel mai scurt timp posibil, doar că procesul de modificare al PlayStation Network este unul extrem de laborios.

Etichete: , , , ,