Teleenciclopedia, așa cum n-ai mai văzut-o până acum. Lumea Horizon Forbidden West, adusă la viață de Sony și Televiziunea Română

Scris de | 31 martie, 2022
Teleenciclopedia, așa cum n-ai mai văzut-o până acum. Lumea Horizon Forbidden West, adusă la viață de Sony și Televiziunea Română

Echipa PlayStation România, în parteneriat cu Televiziunea Română, lansează oficial primul episod al documentarului creativ „Teleenciclopedia Horizon”, un serial în patru episoade dedicat universului unic al jocului exclusiv Horizon Forbidden West.

Producția este un concept care aduce împreună cea mai cunoscută și prestigioasă emisiune românească de documentare, Teleenciclopedia, difuzată de Televiziunea Română de aproape 60 de ani, și lumea Horizon Forbidden West.

Proiectul își propune să ducă povestea jocului dincolo de lumea gamingului, printr-o abordare relevantă din punct de vedere local și cultural, care să le ofere atât pasionaților de jocuri video, dar și celor care au urmărit cu pasiune Teleenciclopedia de-a lungul anilor, ocazia de a face o incursiune plină de culoare într-o lume virtuală inedită, o aventură în care pot afla mai multe detalii despre flora, fauna și personajele din Horizon Forbidden West.

Documentarul a fost conceput sub forma a patru episoade, fiecare dintre ele dedicat unui aspect specific ce caracterizează lumea Horizon Forbidden West.

Astfel, primul episod se va concentra pe prezentarea generală a universului jocului, cel de-al doilea este consacrat naturii luxuriante din îndepărtatul Forbidden West, al treilea episod pune în perspectivă mașinăriile inedite – sau „animalele” – care populează această lume virtuală, iar cel de-al patrulea vorbește despre triburile pe care le întâlnește Aloy în călătoria sa prin „Vestul Interzis”.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,